Misiune

Lumea noastră, a transporturilor de mărfuri, este o lume în care se lucrează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptamână. O lume a monștrilor de oțel care străbat zilnic sute de mii de kilometrii, pentru a duce la destinație, către marile magazine sau centre logistice, carne, pâine, fructe și legume, scutece pentru bebeluși, jucării și rechizite pentru copii, medicamentele pentru bolnavi, combustibilul pentru mașini, oțelul, lemnul, cărămida și vopseaua pentru construcții … de fapt, noi transportăm tot ceea ce ne înconjoară.

Transporturile sunt precum sângele într-un organism viu. Iar misiunea noastră, a transportatorilor, este ca toate lucrurile esențiale unei vieți confortabile să ajungă la timp.

Misiunea noastră, a Asociației Transportatorilor de Mărfuri “Bucovina“ este să promovăm, să apărăm și să reprezentăm proiectele și interesele membrilor noștri, printr-un dialog deschis cu partenerii noștri din toate mediile .

Viziune

Asociație patronală - Experiență - Dezvoltare continuă

Viziunea noastră este să fim o asociație patronală, unde membrii noștri își împărtășesc unii altora experiența, își mobilizează resursele pentru a crea valoare pentru toți și sprijină dezvoltarea unei comunități sustenabile și prospere.

Asociație unită, ce reprezintă interesele membrilor acesteia

“Împreună suntem mai puternici“ sau “În unire stă puterea“, cum au spus-o de multe ori, bunii și străbunii noștri. Îndrăznim să ducem mai departe crezul lor! Noi credem că împreună putem dezvolta o comunitate sustenabilă. Dacă fiecare membru al asociației își va mobiliza resursele pentru a crea valoare, aceasta va fi una prosperă.

Valori

Integritate
Cultura noastră organizațională izvorăște din valorile în care credem, pe care le prețuim, în spiritul cărora trăim și acționăm zi de zi. Facem schimb de cunoștințe, bune practici și suntem deschiși la schimbare.
Unitate
Credem cu tărie – și am demonstrat-o de multe ori – că numai uniți putem face provocărilor venite din orice direcție, într-o piață europeană extrem de concurențială, riguros organizată, unde se întâlnesc diferite mentalități și tipuri de culturi organizatorice.
Respect
Ne respectăm unii pe alții, ne recunoaștem capacitatea și știm că putem influența lucrurile în bine. Îi tratăm pe ceilalți așa cum ne dorim ca ceilalți să ne trateze pe noi. Apreciem diversitatea de idei, opinii și experiențe.
Spirit antreprenorial
Noi, toții membrii ATMB demonstrăm spirit antreprenorial și suntem dedicați afacerilor noastre. Dar și la ATMB luăm decizii şi acţionăm ca şi cum ar fi propria noastră afacere. Suntem centraţi pe rezultate, urmărim permanent evoluția acțiunilor noastre.