ATENȚIE! Pentru a beneficia de avantajele și reducerile partenerilor noștri, oferite doar membrilor ATMB, vă rugăm să prezentați adeverința care atestă că sunteți membri ATMB, având cotizația achitată pentru anul în curs. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Clinica Expert Medical

oferta Clinica

Clinica Expert Medical a luat ființă în anul 2018 și are misiunea de a îmbunătăți percepția asupra serviciilor medicale locale. Domeniul în care activăm este unul plin de provocări, de aceea am stabilit valori înalte. Din respect și din devotament pentru pacient, dorim să vă oferim cele mai bune servicii de sănătate.
Locația elegantă, ambianța calmă, personalul orientat spre pacient sunt ingredientele unei prime întâlniri bune. Echipa medicala este formată din medici profesioniști, aparatura de ultima generație și laboratorul de top asigurându-vă satisfacția unui act medical de calitate, atat preventiv cât și curativ, la prețuri rezonabile. Avem pregărirea și experienta necesara pentru nevoile dvs, medicii și întreg personalul clinicii noastre având ca unică preocupare starea de bine a pacientului. Serviciile medicale pe care Clinica Expert Medical le oferă în prezent sunt: medicina internă, medicina muncii, neurologie, chirurgie generală, ortopedie-traumatologie, ORL, psihiatrie. Alături de aceste servicii stă și un laborator de analize medicale.
Centru medical EM este condus de Bârgăuan Dan, care își propune să găsească, alături de colegii și colaboratorii săi, cele mai bune soluții pentru problema dumneavoastră!
De asemenea, la noi, puteți sa obțineți următoarele fișe medicale:

  • Aviz medical și psihologic tip siguranța transporturilor
  • Certificat medical Tip A/B pentru obtinere permis
  • Certificat medical Tip A/B pentru preschimbare permis
  • Certificat medical pentru portul si folosirea armelor
  • Medicina Muncii – Fișă aptitudini

Experții noștri sunt aici pentru dumneavoastră în fiecare zi!

Valorile noastre

calitatea serviciilor;
competența cadrelor medicale;
respect pentru oameni.

Programări pentru ambulatoriu

S.C. RAILEX S.R.L.  activează pe piața de anvelope si piese auto din anul 1997 având ca domenii de activitate comerț cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule, întreținerea si repararea autovehiculelor precum și activități de testări si analize tehnice.

RAILEX S.R.L. se numără printre primii distribuitori de anvelope și piese auto din zona Moldovei oferind o gamă largă de mărci și modele destinate tuturor tipurilor de mașini, de la autoturisme, autocare și autoutilitare până la camioane și vehicule industriale. Beneficiem de o mare recunoaștere pe piață și de aceea încercăm în permanență să aducem noutate serviciilor oferite, eforturile noastre fiind reflectate în succesul clienților noștri.

Din anul 2004  societatea noastră se află într-o continuă relație de colaborare cu cei mai mari producători de anvelope Goodyear Dunlop Tyres RomaniaMichelin RomaniaPirelli Tyres Romania, Bridgestone Tyres Romania.

Societatea este certificată SRAC cu ISO 9001/2008 privind sistemul de  managementul al calității, ISO 14001/2005 privind sistemul de management al mediului precum și ISO 18001/2008 privind sistemul de management al sănătății și securității în muncă.

In anul 2010 societatea noastră a deschis un Complex Auto pe o suprafață de 8.000 m² in Municipiul Suceava, str. Traian Vuia, nr. 10B  cu următoarele activități:

  • vânzări de anvelope și piese auto
  • service roți
  • întreținere și reparații de autovehicule
  • restaurant