Asociația Transportatorilor de Mărfuri “Bucovina“

“Împreună suntem mai puternici“ sau “În unire stă puterea“, cum au spus-o de multe ori, bunii și străbunii noștri. De aceea, îndrăznim să ducem mai departe crezul lor!

Protestele împotriva scumpirii aberante a RCA-ului din vara și toamna anului 2016 au culminat cu organizarea noastră într-o asociație patronală. Protestele noastre, care au fost perfect sincronizate cu cele ale Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT) au fost într-un final încununate de success, lucru ce ne-a dat încredere în forțele noastre.


În noiembrie 2016 ne-am constituit în Asociația Transportatorilor de Mărfuri “Bucovina“ și tot atunci am hotărât afilierea la FORT – pentru că “Împreună suntem mai puternici“. Din acel moment, am devenit una dintre cele mai vocale asociații patronale din România, din domeniul transportului rutier.

ATMB reprezintă, promovează și apără interesele transportatorilor din partea sudică a vechii Bucovine, actualul județ Suceava. Județul nostru se află printre primele din țară, atât ca număr de camioane, cât și ca număr de firme de transport marfă. Suntem o organizație neguvernamentală din România, fără scop patrimonial, o asociație patronală, apolitică, consituită la nivel local, pe principii democratice. De-a lungul timpului, ne-am dovedit a fi un partener viabil de dialog pentru autoritățile locale, Guvernul Romaniei sau Parlamentul European.